3 интересни комбинации за ядене на гранола

5

Когато става въпрос за начини на консумиране, гранолата е един от продуктите с най-разнообразни приложения. Освен за закуска, може да бъде ядена и като снакс, както и да се добавя към най-разнородни десерти. Обикновено се хапва с мляко или кисело мляко, но ако търсите най-вкусните и интересни комбинации сте дошли на правилното място!

Гранола със сладолед

Един микс, в който ще се влюбите. Балансът между сладко и солено на гранолата в комбинация млечен сладоледа прави изключително приятен и красив вкус. Едновременно с това, студът помага и допълва хрупкавостта до нови измерения. Няма да сбъркате ако към тази комбинация добавите и малко плодчета.

гранола със сладолед

Гранола със смути

Ако предпочитате по-здравословен микс ви предлагаме да пробвате да поръсите малко гранола върху вашето любимо смути. Така хем ще допринесете към хрантилните му стойности, хем ще може да ви засити за по-дълго.

гранола със смути

Гранола с печени ябълки

Зимните месеци наближават и нищо не е така приятно като да усетиш аромата на печени ябълки, докато навън тихо вали сняг. Но защо да чакате… Въпреки че определено е нестандартно хрумване да се комбинира гранола с печени ябълки, в крайна сметка защо не? Определено препоръчваме да пробвате това изкушение.

гранола с печени ябълки

Заключение

Както вече сме казвали много пъти – гранолата дава добра възможност да разнообразите вашата диета. Не се страхувайте да експериментирате и ще се радваме, ако ни дадете още идеи за това как да разширим този списък 😉

Share:
Facebook
Twitter
LinkedIn

© Kashoka 2024 Powered by Dream Marketing